fredag 30 augusti 2013

För Dottern

Vi gav oss av rakt in i middagsrusningen i en av de finade stadsdelarna, Edina. Målet var Galleria Edina och en speciell butik. Vi hittade faktiskt ganska lätt, trots köer och mycket vägarbete.

Gallerian var ganska diskret, men man kunde läsa på fasaden vilka butiker som finns där. Jag ville gärna titta in i Bang & Olufsen-butiken, men brydde mig inte om det. Det var Dottern som skulle få sitt lystmäte stillat.


Dottern älskar Louis Vuitton och längtar efter att kunna köpa någon av deras produkter. Vi gick in och vågade inte röra något.Den manlige försäljaren kom fram till oss och frågade om han kunde hjälpa till med något. Jag sa att LV är helt utanför våra prisklasser, men att eftersom vi har så långt till närmsta butik och Dottern är så förtjust, så ville vi besöka denna.

Säljaren var supertrevlig och tyckte att vi gjorde helt rätt. Han ville att Dottern skulle få känna på ett par artiklar och fotografera sig med dem. Vilken gest!


Dottern var överlycklig över att få denna möjlighet. Säljaren pratade gärna och Dottern ställde glatt frågor. De två väskorna hon fick känna på, kostar ca 5000:- resp ca 3300:- Det är bara att börja spara.


I gallerian fanns idel exklusiva butiker och dessutom Polarn & Pyret. För oss är det ganska konstigt, eftersom den finns hemma i Kristianstad, men här är den kanske exklusiv.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: