söndag 25 augusti 2013

13:e aug - Dottern fyller 15 år

Dottern vaknade upp i den lilla stugan bland bergen på sin 15-årsdag. Vi gjorde ingen stor affär av det. Resan, en ny iPhone 5 (hemma i Sverige) och en halv plattång i Mall of America (hon betalade andra halvan själv) var presenter nog, tyckte vi. Vi steg upp, åt frukost och fortsatte sedan vår tur i den stora nationalparken.

När vi var klara och även kört igenom Grand Teton National Park, fortsatte vi i sydvästlig riktning på Riverton, WY, där vi tänkte spendera natten. Vi stannade till i en trevlig liten håla, Dubois, och åt lite mat. Restaurangen hade wifi, så vi kunde boka motell och kolla lite på kartan inför resten av färden. Vi planerar så lite som möjligt långt i förväg. Det är roligare att ta det som det kommer.

Vi beställde in förrätter, då vi inte var speciellt hungriga och maten var ganska dyr. Vilken tur! Dotterns  tomat- och mozarellabruschetta var inte bara en eller två stycken, utan en hel tallrik full. Kärleken och jag ville ha en ostgratinerad nacho- och svamptjohejsan. Kyparen missuppfattade oss och trodde att vi skulle dela portionen. Oh herre... Det var ju en himla tur att han gjorde det. Fatet svämmade över och vi orkade knappt äta upp allt. Det var EN portion.Nu går färden vidare mot dagens slutdestination Riverton, WY, och lite mer av Dotterns 15-årsdag. GRATTIS älskade Dotter!

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: