måndag 26 augusti 2013

14-15:e aug - Circle S Lodge i Gering, NE

Det blev snabbt mörkt och vi var inte framme i Gering förrän ca 22.30, efter en liten felkörning på landsvägarna. Vi fick knacka på det lilla kontoret, då man skrivit en lapp om att man kanske sover eller inte är klädd. När dörren öppnades, stod en halvstor pojk innan för dörren och sa absolut ingenting. Strax kom en medelålders kvinna i sjabbiga kläder och bjöd in oss till disken. Det var så stökigt, att t.o.m. jag ryggade. Jag, som inte är den mest städglada människan på jorden. Oj oj...

Kvinnan hade fått vår bokning, men behövde kreditkort och id-handlingar. Jag skrev på papprena och väntade på en nyckel. Kvinnan visade ut oss, men glömde både nyckel och wifi-koden. Så snurrigt!

Till slut hade vi fått allt vi behövde och hittade även rummet, som vi kunde backa upp bilen till. Det var det första motellet för oss, där vi går in i rummet direkt utifrån. Vi har bara bott i vanliga hotelliknande motell, där man har korridorer.

Rummet var ganska ok. Slitet, men rent och ok. Vi hade två sängar, tv, kylskåp, micro och wifi. Precis vad vi behövde. Kärleken och jag satte oss utanför med varsin öl. Det var också första gången vi kunde göra det innan läggdags. Motellrummen har ju inga balkonger.


Nästa morgon, brydde vi oss inte om frukost. Det kändes liksom inte inbjudande. Vi vet inte ens om man erbjöd det, trots att det faktiskt stod i bokningen att det ingick. Vi hade ingen lust att sitta i ett sunkigt allrum och äta. Vi checkade ut och drog vidare.

Tills vi ses igen... KRAMEN!


Inga kommentarer: