söndag 25 augusti 2013

12:e aug - Det gäller att inte vara höjdrädd... och det är jag.

Motell 8 i Buffalo var precis lika trevligt som de övriga motellen varit. Ja, alla har ju inte varit det, men nästan alla. Vi var nöjda när vi packade in oss i bilen och startade färden mot nya mål. Det skulle bli lite mer än 3 timmar innan första stoppet i Cody, WY, där lite skräpmatsmiddag skulle intas. Det blir mycket skräpmat längs vägarna. Det är inte så lätt att hitta bra restauranger när man inte känner till trakten. Då är det lättare att stanna till vid ett snabbmatshak. De ligger ju längs de stora vägarna, så de är enkla att hitta. Eftersom USA är helt nytt för Kärleken och ganska så nytt för Dottern, så har vi provat flera olika kedjor. Det funkar under en bilsemester.

När vi var klara med Cody, där vi även gick en runda inne på Big K-mart, så bar det av upp i bergen. Jag menar verkligen upp i bergen. Innan vi visste ordet av, körde vi på serpentinvägar på 2500-3000 meters höjd. Oj oj, jag som är höjdrädd. Det var nästan så det även killade i magen på Kärleken. Spännande och vackert var det. Vilken storslagen natur!

Nästan alla bilder är tagna genom bilrutan.


Ja, jag vet att det är många bilder, men det är ju så svårt att välja. Du ska veta att det finns många, många fler... Det går bra att bara scrolla igenom dem.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: