söndag 25 augusti 2013

14:e aug - En dag Dottern sent kommer glömma


När vi tagit oss till Casper, var det inte svårt att hitta till The Ink Spot. Vi hade fått goda rekommendationer av en tatuerare i Riverton, så vi kände oss säkra på vår sak. Innan vi gick in, gjorde vi oss ett ärende till en spritbutik i kvarteret, så Dottern fick samla sig lite. Vi köpte öl och whisky till Kärleken, så även han får lugna nerverna ibland. Det är ganska jobbigt att köra så många mil varje dag. Han är värd att få ta sig ett glas eller två på kvällen. Dottern var ganska spänd när vi klev in i den lilla "salongen". Äntligen, äntligen skulle hon få det hon önskat så länge.


Vi såg genast att det var rent i studion och vi möttes av glada, välkomnande miner. Kayla heter tjejen som tog hand om Dottern och det var absolut inga problem att få vårt ärende tillgodosett. Jag visade legitimation och vi fyllde båda i formulär som registreras och arkiveras.


Dottern var redo att få sin navel piercad. En dröm skulle gå i uppfyllelse. Dessutom är det ju ganska coolt att få göra det i USA.


Kayla var lugn och metodisk. Hon förklarade hela tiden för Dottern hur det skulle gå till och Dottern svarade säkert och tydligt. Jag är imponerad av dem båda och kan jag, ska jag rekommendera Batgirl Kayla och de andra i The InkSpot i Casper, Wyoming.
Dottern var jätteduktig och sa att de knappt gjorde ont. Vi fick bra och tydliga instruktioner hur vi ska sköta läkningsprocessen. De är t.o.m. noggrannare än vad vi hört om svenska piercingssalonger. Det låter bra. Kayla var toppen. En jättehärlig tjej.


Det var en glad och nöjd Dotter som hoppade in i baksätet när färden skulle gå vidare in i Nebraska för övernattning i Gering.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: