torsdag 29 augusti 2013

26:e aug - Ärenden och lätt lunch

Vi hade inte bokat någon träff med någon denna förmiddagen. Vi hade fortfarande några ärenden att fixa. Kärleken behövde nya skor och Dottern letade longboard. 

Vi drog än en gång till Mason City, men denna gången var vi mer avslappnade. Vi hade ju inte så mycket att uträtta, så det var ingen panik.

Vi hittade ingen longboard som föll Dottern i smaken. Det fanns inte så många att välja på. Kärleken köpte sig ett par Vans skor , på inrådan av Dottern. Även jag fick ett par nya skor, ett par Converse. Mina första. Både Vans och Converse kostar mindre än halva priset från där hemma och Dottern hade redan köpt ett par av varje märke. Jajamen!


Lunchen inmundigades på Taco Bell. Där hade vi inte varit någon gång under resan. Vi blev inte mätta på det vi köpte, så det fick bli en liten tur till McDonald's också för varsin QP. Där har man tillgång till gratis wifi, så vi kunde ringa Facetime hem till lillebror och prata om Mjällbymatchen, som precis avslutats. Vi hade kolla på resultat, men inte på hur matchen såg ut. Det var ingen munter historia vi fick höra. Bara att bryta ihop och komma igen. Vi är hemma till matchen på söndag.


Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: