lördag 17 augusti 2013

10:e aug - Inhägnad vildmark

Efter Badlands hade vi siktet inställt på Mount Rushmore. Det var fortfarande ljust, men lite mulet. Vi tyckte att vi inte ville vänta till nästa morgon. Det var ju så nära. Vi hade ett annat litet stopp också att göra på vägen dit. Vi hade blivit tipsade av Amy's barn.

När vi körde längs den slingrande vägen efter den långa raden av andra semesterfirare, fick vi syn på något som fångade vårt intresse. En stor björn tittade på oss. Vi hade hittat en safaripark med många av de djur som faktiskt finns i trakten och som vi skulle kunna möta om vi gav oss av ut på hajk.
Bilderna är inte alltid så klara. Man fick inte ha nedrullade rutor, men om det gick, så fuskade vi. Där vakterna fanns, där skötte vi oss.De lilla avstickaren från den planerade rutten var bara trevlig. Solen sken och det var varmt och gott. Har man semester, så har man. Då ska man göra det som faller en in och inte alls stressa. Vi håller ett ganska bra tempo, men är inte jagade av klockan. Det är bara det att det finns så himla mycket att se och göra i denna delstat. Hade Kärleken och jag åkt själva, så hade vi nog letat upp ännu fler historiska platser. Det är inte så intressant för Dottern, så det blir till att kompromissa lite ibland.


Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: