onsdag 11 juli 2012

Vackra, sura, förnärmade Ester

Tisdag 10:e juli 2012 - på dagen.


Det var inte alls populärt att vi tog in en ny katt till Esters revir. Hon blev förnärmad, sur och avvaktande. Vi fick inte längre gosa med henne, nej, inte ens klappa. Hon slutade komma och möta vid dörren när vi kom hem. Hon ville bara ligga längst in under Dotterns säng och sova/sura. Som tur var slutade hon inte äta eller gå på toaletten. Vi vill ju inte ha en sjuk lite kisse.


Vi bestämde oss först för att låta henne vara ett tag. Att ge henne tid att smälta intrycken. Detta är ju inte stort bara för Ozzy. Det är ju väldigt omvälvande för Ester, som ganska säkert inte minns hur det var att leva ihop med andra katter.
Emellanåt har vi dock varit bestämda och praktiskt taget tvingat henne ner för lite kelning. Hon måste förstå att vi älskar henne precis lika mycket som tidigare. Hon är vår Drottning.


På övervåningen gick det ganska bra att prata med henne och gosa. Där nere... nej, där kände hon doften av lillprinsen eller så såg hon honom. Då började hon morra ända nere ifrån magen. Hon blev stel som en pinne. Vi får ge oss till tåls

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: