söndag 15 juli 2012

Utan att egentligen anstränga sig

Kärleken har "semester" nu. Inte vanlig semester, som de flesta andra har. Han kan inte styra över sin, utan det är hans vanliga friveckor som infaller just nu. Han har haft en vecka och har tre kvar.
Oftast är det så att vi/han har en hel lista med uppgifter att ta itu med när denna period kommer, men oftast är det ju så att han inte hinner mer än en bråkdel av dem. Det är alltid en massa annat som kommer i vägen.
Denna gången har allt gått enligt planerna. Första veckan har varit väldigt produktiv och inget har hindrat honom från att göra det vi ville ha gjort. Jag jobbar och han har kunnat pula här hemma. Planen var att hinna köpa panel, måla den och sen få upp den på tak och väggar i övervåningens tv-rum. Om ett par timmar är allt klart och han hann innan veckan var slut. Vi har t.o.m. hunnit inhandla golvet, som han ska börja lägga imorgon.


Igår jobbade jag dagpass och därefter var det fotboll på Strandvallen. Efter MAIFs välbehövliga vinst, hämtade vi thaimat och avslutade sen kvällen med lite lördagsmys.


Idag tog vi oss en skön sovmorgon med katterna och startade sen dagen med en mumsig ägg-och-sill-brunch. Efter den har allt gått som på räls.
Vi har hunnit spontanträffa några av Kärlekens släktingar, som tittade förbi på väg till lekparken. Vi har, som sagt, varit och köpt det nya parkettgolvet på ByggMax i Kristianstad. Vi har gjort en snabbvisit hos pappa innan min allra käraste syster skulle åka hem till Stockholm. Vi har köpt lite tillbehör till trädgården, så jag kan greja lite imorgon em efter jobbet. Vi har kollat fotboll på tv.

Nu ska jag fixa lite enkel middag och sen är det ännu mer fotboll på tv och lite söndagsmys.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

(Bilderna är av lite sämre kvalitet, då de är tagna med telefonkameran.)

Inga kommentarer: