söndag 22 juli 2012

Härligt besök

Vi ville haft dem på besök redan när Ester gjort sig hemmastadd hos oss för ett år sen. Eftersom mamma var sjuk och vi jobbade mycket, fanns det aldrig någon avslappnad tid att hitta. De höll sig uppdaterade om Ester via bloggen.
När Kärleken och jag sen bestämde oss för att skaffa en katt till och kontaktade dem, då närmade sig en visit på allvar.
Nu har Ozzy bott hos oss i två veckor och äntligen kunde vi få till ett besök av uppfödarna Lena & Jocke. Underbart!


Dagen till ära var det sol och faktiskt ganska varmt. Vi hade bestämt att träffas på eftermiddagen för lek med katterna och fika till fotbollen på tv, GIF Sundsvall-MAIF, fotbollstokiga som vi är allihop (nästan).
Det var så trevligt att äntligen ha dem här. Vi har blivit riktigt goda vänner under resan "Ester-Ozzy". Vi har många gemensamma intressen och väldigt lika tänk. De är så lätta att umgås med, Lena & Jocke.


Det blev en härlig eftermiddag. Vi fikade, pratade, skrattade och lekte med katterna. Fotbollsmatchen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men förändrade inget. Vi hade så mycket att prata om. Detta lever jag länge på. Min lediga lördag blev perfekt. Tack Lena & Jocke! Tack min kära familj!

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: