onsdag 11 juli 2012

Snart kompisar


Mitt under fruktstunden igår kväll, kom Ester ner till tv-rummet. Oh, vad glada vi blev! Hon kom självmant. Vi förstod snabbt att hon hade siktet inställt på Ozzy och lät henne vara. Förr eller senare måste de ju bekanta sig med varandra på allvar. Hur det skulle gå till, får de själv bestämma. Ester har visat att det är hon som bestämmer här i huset.


Ozzy fick geanst korn på att vi fått besök av Drottningen. Han tvekade först lite, men snart lös han upp och hoppade ner på mattan och mot henne. Han ville leka.


Ester blev så snopen när han kom, att hon glömde bort att morra. De tumlade runt på golvet framför oss och verkade faktiskt ha roligt. Det var lite tassar och tänder, men ingen av dem pep, så det var nog inga hårda tag.


När jag väl hann ikapp med kameran, hade de lekt sig ut i hallen och där avvaktade de. Vad skulle bli nästa moment i leken?
De brottades en stund till, innan Ester markerade att hon ville ta paus.Hon hann knappt ur korgen och sovrummet, förrän Ozzy var framme och busade till det igen. Ester var genast med på noterna. Det var så roligt att se. En sån lättnad.


Naturligtvis är de inte bästisar än, men de är ju en god bit på väg. Vi slipper allt morrande och fräsande nu. De kan vistas i samma rum, fastän det inte sker så ofta.


Glada och nöjda gick vi till sängs, Kärleken och jag. Nui vågade vi faktiskt låta dörren vara öppen till sovrummet. Vad skulle kunna hända? Vi skulle ju ändå höra.


Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: