torsdag 30 augusti 2012

Finfint


Idag köpte vi en ny dammsugare. En Volta. En röd fin 1800W Volta. Det är extrapris på MAXI denna veckan. I alla fall i regionen där vi bor. Vi behövde en ny dammsugare, så det passade bra. Vi vill inte ha någon svindyr maskin. Det räcker gott med en enkel, liten, knubbig schnabeldrake, som kan göra det jobb en vanlig sopborste inte duger till.


Se så fin den är! Den ska få bo på nedervåningen, så får den "gamla" bo där uppe. Ja, vi har en på varje våning, så vi slipper asa den upp och ner i de smala trapporna. Huset är inte byggt med inredd övervåning. På ritningen står det (oinredd) vind. Övervåningen har gjorts i ordning av första ägaren. Numera är den totalrenoverad av Kärleken. Då är det skönt att ha en dammsugare där, så det går snabbt att städa undan efter sig och katterna som fäller väldigt mycket.


Jajamen, den funkar bra. Något högljutt, men tillfredställande bra. Vi är nöjda, än så länge. Jag är nöjd med att Kärleken hanterar den så väl. Det får han gärna göra fortsättningsvis också. Vi kan säga att det är hans dammsugare. Jag har ju tvättmaskinen.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: