onsdag 6 oktober 2010

Starka krafter, stora utmaningar - Turkiet dag 5, del 1

Att vi låg vid poolen på förmiddagen är ingen hemlighet. Bilderna är bara likadana som alla de tidigare, så de behöver jag inte lägga ut.

Däremot blev det ganska roliga bilder på stranden på eftermiddagen. Vi gick ner lite senare. Dels för att slippa den starkaste solen. Dels för att många går hem då. Det är skönare att få mer plats.
Elin älskar de stora vågorna, så hon valde stranddelen närmst den stora klippudden. Där är de speciellt stora. Hon kunde inte sluta utmana dem.

Jag badade varje dag utom denna. Jag hade en hel del brända skäl. Det var byxor och t-shirt som gällde. Det blev svettigt, men hellre det än ännu mer nattlig vånda.

Jag fick ialla fall svalka genom vågorna. Det var skönt att bli blöt, men brallorna blev vansinnigt stela när de torkade. Medelhavet är välsigt salt. I alla fall här.

Elin & Chrille var inte redo att gå upp ur vattnet förrän kl 19. Då var de rejält hungriga. Vi hann inte ens hem först. Vi köpte goda kebabrullar med oss, som vi mumsade i oss på balkongen innan vi drog lott om turordningen till duschen. Semester är härligt!
Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: