tisdag 5 oktober 2010

En "ny" strand - Turkiet dag 4

Jag glömde ju skriva "dag 4" i förra inlägget, men det gör nog inte så mycket. Vi låg ju vid poolen varje förmiddag och stranden senare på eftermiddagen. De allra hetaste timmarna på dagen ägnade vi åt vila, matinhandlande och lunch.
Hade det inte varit för den farliga trafiken, hade promenaden till och från havet varje dag, varit en fröjd. Det fanns mycket vackert att titta på.
Denna dagen valde vi att gå till en "gratisstrand". Jag menar att solsängarna kostar inget att låna. Tyvärr fanns det bara ett visst antal, så det blev till att hugga en som blev ledig och sen hålla hårt i den. Det trevliga Växjöparet vi träffade dagen innan på Jeep-safarit, hade berättat och beskrivit för oss. Vi tog chansen.






Till vå förtjusning hittade vi Eduardo & Maria på stranden. Det var trevligt att få prata med dem igen. Eduardo var också så snäll och fixade tre solsängar till oss. Han t.o.m. tvättade av dem åt oss. Vilken gentleman! De är båda bördiga från Chile och blev glada att höra om vår vän Juan i Mjällby AIF.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: