torsdag 15 maj 2008

Svärfars nya hoj

Naturligtvis klarade inte Svärfar att vara utan MC särskilt länge. Han hade ju kollat annonser ett tag, men eftersom den förra cykeln inte var såld, hade han inte lagt ner nån större energi på att leta.

När nu Kärleken och jag sålde hans kära Kawasaki i fredags kväll, så blev abstinensen alldeles för svår att tygla. Han fick snabbt korn på en Suzuki Intruder -00 i Kävlinge, som han genast anmälde intresse på.

Han fick napp och igår skulle han ta sig en titt på hojen. Den var lite skamfilad av att ha stått ute i väder och vind, men det går att åtgärda. I övrigt var den superfin och inbjudande. Svärfar blev förälskad på nytt.

Efter lite prutande, som sig bör, var affären i hamn. Svärfar hade räknat med detta, så han hade MC-ställ med sig. Han kunde köra hem på sin nya leksak.


Käre Svärfar sken som en sol, trots den lång färden på en helt annorlunda motorcykel, när han gled in på vår uppfart. Han var så nöjd.

Kärleken hann knappt få på sig tofflorna innan han rusade ut för att kolla. Även han blev imponerad och han försäkrade att det som behöver fixas på hojen, är enkla saker. Den kommer bli hur fin som helst.

Kärleken var naturligtvis tvungen att testa Suzukin, han också. Han blev minsann lite sugen på en likadan, men han är alldeles för kär i sin Triumph för att byta.

Så fort vi har en ledig dag tillsammans kan vi köra ut på en långtur, vi och Svärföräldrarna. Det blir trevligt igen.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag förstår han blev sugen på en ny mc. Olle har precis kommit från Tydinge, ikväll kom det 460 st. mc dit.
Kram

Anonym sa...

Wow!
Jag älskar motorcyklar och inte minst mullret från dem.
Åka vågar jag dock inte :)

Anonym sa...

Ja gubbarna blir som barn på nytt....
Du måste absolut läsa boken....
Pelle S är en otroligt begåvad , men annorlunda man....
Kram
Margaretha