tisdag 27 maj 2008

Mysig familjeträff med klassen



En kväll per termin samlas hela klassen med familjer för att göra något trevligt tillsammans. Ikväll var det dags för vårsammankomsten. Vi hade alla packat picknickkorg och tagit oss ut i naturen. Vi samlades på en äng vid Branthalla. Även de tre fröknarna kom och klassen passade på att uppvakta. Det blir inte tid till det på skolavslutningen. Det är Dottern som överräcker blomman längst till höger på mellanbilden ovan.


Denna härliga kväll fick många att ta sig ut i det gröna. Jag tror inte det var många som saknades av de 42 eleverna. Någon hade sin mormor med sig, men de flesta kom med föräldrar och syskon. Kärleken kunde tyvärr inte följa med pga jobbet och Dotterns pappa m fam kunde inte heller. Jag tror det var jobbet där också.


Ena bästisens pappa & mamma.


Två småsyskon i parallell-trean. Julias lillasyster Tindra och Isaks lillasyster Ellen.


Andra bästisens pappa & mamma.


Fler föräldrar fullt upptagna i viktiga samtal... eller ville de bara inte kännas vid mig och kameran.
Hur som helst var det väldigt trevligt. Barnen gick tipspromenad och alla fikade på medhavd matsäck. Mycket prat och skratt blandades med förtjusta barnskrik.
Ena fröken Eva, i parallellklassen, satte igång barn att leka någon slags Fia utan knuff, modell stoooor. Det verkade uppskattas.
Min Dotter och hennes kompisar lekte hotell bland träd, buskar och snår. Det uppskattades ännu mer.
Nu sover tösen sött och längtar till morgondagen, då det vankas spa i simhallen. De ska få bada bubbelpool och äta frukt samtidigt. Vad mysigt!
Tills vi ses igen... KRAMEN!







Inga kommentarer: