tisdag 15 juli 2008

Linsbus v 28/29 - sommarlov

Även i detta sammanhang är jag novis. Mitt bidrag hos Linsbus är Lisebergsbesöket för ett par veckor sedan. Högt upp i tåget på Balder, sitter Dottern & Kärleken. För oss är Liseberg eller något liknande ställe ett måste någon gång under sommarlovet. Förra året blev det Tivoli i Köpenhamn.
Vill du se fler bidrag? Titta in här.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag har haft lite problem med linsbuset dessa veckor men nu vet jag precis vad jag ska ta för bilder! Balder är himla go att åka! :-) Liseberg är underbart skoj!
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Ungarna vill till Liseberg nån gång i sommar, och det ska vi väl också - bara inte nu i juli när "alla andra" är där!

Men det var ju inte så inspirerande att mötas av nyheten att "Rainbow" havererade igår och att flera skadades! (Läste det i tidningen för en stund sen - det sas säkert på radio/tv redan igår, men det missade jag i och med att vi inte var hemma...). Man blir allt lite betänksam när sådant händer, och undrar om grejerna börjar bli lite väl gamla nu eller vad det är frågan om... Sånt får ju bara inte hända!?!

Anonym sa...

Härligt foto!! Älskar karuseller, nu blev jag jätte sugen på att åka till ett nöjesfält! ;o) Ha en bra dag!

Anonym sa...

Fy, kommer bara att tänka på den otäcka olyckan på Liseberg igår när jag ser bilden. Trodde aldrig något sånt skulle kunna hända där, möjligtvis på något kringresande tivoli på sin höjd.
Det var ju tur att ni var där på rätt dag i alla fall ;)

Husbilen Credo sa...

Härligt foto men stannar gärna på fast mark och ser på andra som far runt.