måndag 23 juli 2007

Vi trotsar vädret...


Nu har halva sommaren gått och vi kan inte vänta längre. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder, heter det ju så vackert. Vi har packat båten och gett oss av ut i Blekinge skärgård.
Man varnade hela helgen för analkande storm och det var ingen lögn. Vinden har väl inte blivit så hård som tidigare befarats, men tillräckligt för att man vill söka lä i en bra hamn.
Vi ligger trygga i Vägga gästhamn i Karlshamn och mår hur gott som helst. Vi är barnlediga och kan njuta av den stressfria tillvaron. Här finns inga måsten och ingen som tjatar "jag har inget att göra". Vi har mat så vi klarar oss och tillgång till tidningar och böcker. Det kan vara riktigt mysigt att kura ihop sig i båten och glömma tid och rum. Båten ligger väl inbäddad mellan två segelbåtar, så vinden kan bara nudda den lite. Vi har inga direkta mål, men om det lugnar ner sig, så ger vi oss av ut i skärgården ikväll. Detfinns massor av hamnar och bryggor att lägga till vid.
Solen försökte göra sig sedd för ett par timmar sen. Då passade vi på att gå en promenad. Därav den ljusa bilden. Det varade inte länge. Vinden, som aldrig lagt sig, tog överhanden och efter en timme fick solen ge sig. Vi vet att den finns där ovan molnen, men den får nog vänta ett tag på nästa försök att visa sig.
Tills vi ses igen.... KRAMEN!


1 kommentar:

Pappa Nicke i USA sa...

Hoppas ni har en bra och trevlig resa, var forsiktiga bara, vi hors nagot nar ni kommer tillbaka, eller ar online igen.