måndag 21 april 2008

Kaninen för hela slanten





Med en ny liten familjemedlem blir allt ganska annorlunda ett tag. I alla fall tills vi vant oss vid de nya rutinerna.
Dottern var jätteduktig imorse. Hon åt och klädde sig snabbt, för att hinna springa ut till Felix och ge honom rent vatten och se över maten. Hon tog in honom en stund, så han får chans att bekanta sig med oss lite i taget. Det var så mysigt. Vi lär ju inte ha tid till det alla mornar, men idag kändes det extra speciellt. Det var ju första morgonen hos oss.
Felix verkar ha anpassat sig bra till uteburen och har säkert pinkat in hela sitt revir. Han var lite rädd igår eftermiddag, men nu skuttar han runt i sitt nya hem.
När Dottern slutade skolan idag, satte vi full fart mot djuraffären. Vi var ju tvungna att proviantera lite. Vi fick ju hem honom tidigare än beräknat. Vi köpte drickaflaskor, pellets och en karda till den lurviga pälsen. Jag får ta itu med den ikväll efter dansen.
Nu sitter han för färsta gången i inneburen. Där ska han få vara en stund för att bekanta sig med ljud och dofter i huset. Vi vill inte skrämma honom för mycket i början. Han måste få känna sig välkommen... och det är han. Om en stund ska han få komma tillbaka ut till sitt riktiga hem igen.
Tills vi ses igen.... KRAMEN!

1 kommentar:

Cattis sa...

men ååå så söt han är :-)

Grattis till den nya familjemedlemmen

kram
Cattis