fredag 29 juni 2012

Akrobatik & renovering

Älsklingskatten Ester älskar att krypa in i trånga utrymmen och under möbler. Det är hon säkert inte alls ensam om, men vi har ju bara henne att jämföra med, så för oss är det speciellt. Det är jätteroligt att prata med uppfödaren Lena om Ester egenheter och få berättat för oss om Ester föräldrar. Det är som att jämföra ett barn med dess föräldrar och mor-/farföräldrar... Spännande!

Innan vi renoverade vårt stora tv-rum, hade vi kvar Kärlekens gamla tv-bänk med tjockteve. Där gillade Ester att krypa in och mysa. Det blev många, långa sovstunder i gluggen.
Just nu är Kärleken mitt uppe i renovering av Dotterns tv-rum på ovanvåningen. Där finns den gamla teven på den gamla bänken.

När jag kom hem igår, fann jag detta. Vilken envis katt!

Nu har Kärleken tagit sig förbi rivande, spacklande, slipande och målande. Vid nästa ledighet köper vi hem takpanel, nytt golv och tapeter. Sen blir det åka av...
Tills vi ses igen... KRAMEN!

1 kommentar:

Carpe diem sa...

Så skönt att Chrille och Ester hjälps åt att renovera :-). Det blir bra när Ozzy kommer också, han har tränat. Han hjälpte Jocke lite då det skulle rivas tapeter och blockas bort lister. Det blev sååå bra:-).