fredag 3 april 2009

Är det vår nu?

Även om termometern inte visar en dygnsmedeltemp på över 0 grader, så vill vi hoppas och tro att våren faktiskt är kommen för att stanna. Det är otroligt skönt ute och man vill bara inte gå in.

Felix, vår härliga lejonkanin, har bott inne hos oss hela vintern, men idag blev det premiär för utebursvistelse. Han fick vara där i ett par timmar under eftermiddagen, då solen värmde gott.


Vi vet inte om han kände igen sig, men vi vill ju hoppas att han ska trivas där framöver, för lite längre fram i vår blir det ju till att bo där på heltid.

Nytt för i år är den fina namnskylten Dottern gav honom i julklapp. Den har hon, med liiiite hjälp av Kärleken, tillverkat och målat alldeles själv.

Felix har vuxit en hel del sen i höstas. Det kunde vi märka när han nosade runt i buren. Den har krympt! När han skulle skutta upp på bo-taket, tog han i för mycket och landade på andra sidan. Oj, vad förvånad han blev! Till sist lyckades han i alla fall hoppa upp och stanna där. Men, så stor han ser ut.

Fortsätter solen att skina varmt över oss, så kommer lille Felix att få spendera någon eller några timmar i buren varje eftermiddag, tills det blir riktigt varmt.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

1 kommentar:

malin sa...

Åh vad härligt det ser ut när han får vara ute!
Fast att han vuxit kan man se :)