torsdag 19 februari 2009

Hopp-o-lek

Sportlovet innebär massor av aktiviteter. Många reser till fjälls, andra utomlands... Vi stannar hemma och medverkar i det som kommunen har att erbjuda barnen.

För första gången på alla år, fick Dottern stanna hemma större delen av lovveckan. Hon ska inte till sin pappa förrän imorgon. Det innebär att hon hade fritt val alla fem dagarna.

I måndags, första riktiga lovdagen, skulle alla barn till det största nöjet under veckan...

HOPP-O-LEK i Tianshallen!!!
Hela idrottshallen är fylld av uppblåsta hoppanordningar i form av torn, klätterväggar, borgar, burar mm. Ungarna älskar det.
Öppettiden är 10-16 och Dottern plus många andra hängde på låset på förmiddagen och gick inte hem förrän det var slut för dagen.

Tyvärr har lovet tagit en trist vändning för Dottern. Det blev endast pyssel i Nymöllas fritidsgård igår, då hon i övrigt är alldeles för förkyld och hostig för att kunna medverka i fysiska aktiviteter. Istället har hon ägnat sin tid till att vila, måla i sin nya designerbok och tittat på film.
Nu ser hon fram emot v 10, då hon ska till Stöten med sin pappa och hans familj.Tills vi ses igen... KRAMEN!

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Så tråkigt att dottern blev sjuk - men förhoppningsvis hade hon jättekul där i Tianshallen iallafall!? :-)

Ninni sa...

Vilken otur att bli sjuk på sportlovet!! men ibland kan det ju vara skönt att bara få ta det lugnt också.
Må så gott!

Mollan70 sa...

Godmorgon!
Hoppas att dottern mår bättre i dag.
Ingen ska behöva vara dålig under helgen.
Härligt att kommunden anordnar hoppdag i hallen.
Ha en härlig fredag.
Kram

Anna sa...

Aha..hon ska till fjällen..så härligt..men hon vill inte? Jooo det blr nog bra..

Mors Deka sa...

Svar till AnnaKK, Ninni & Mollan: Det var inte så farligt med Dotterns sjuka, men hostan gjorde henne trött och försiktig. Hon stannade hemma och pysslade istället. Lite trist pga alla planer, men mysigt ändå.

Svar till Anna: Jodå, fjällen vill hon till och då gärna med pappan och hans familj. Hon älskar att åka skidor och sånt erbjuder ju inte jag. Däremot gillar hon inte att åka till honom under de vanliga helgerna. Där är för stökigt och hon känner sig ofta överkörd. Dottern är en 10,5-åring som gillar att ha det lugnt och skönt omkring sig och sitter ofta själv och filosoferar.

KRAMEN till er alla!