torsdag 18 december 2008

Bloggkoll

Jag är fortfarande väldigt inaktiv med mitt bloggande. Jag har helt enkelt inte hittat tillbaka till inspirationen. Jag har massor av uppslag att skriva om, men jag kan inte ta mig för att göra det. Allt känns tidskrävande och jobbigt. Jag vet att jag kommer tillbaka,men inte när...
Under tiden försöker jag sakta men säkert läsa ikapp alla favoritbloggar jag "samlar" på. Jag har bloggkoll. Den senaste tiden har jag fått flera mail från några av er. Ni är så snälla och härliga.
Det är jätteroligt att hålla sig uppgraderad med vad som försiggår i dessa skrivares liv. Alla bloggar är så olika. Jag är inte någon fotograf, designer, inredare eller kock. Jag är bara jag. Därför känner jag mig inte bunden till bara en sorts blogg. Det är härligt att släppa allt man har för händerna och bara glida in i en annan värld för en stund.
Jag hoppas komma ifatt ganska snart. Ligger ca 3 veckor efter. Det är då jättebra att alla inlägg finns länkade i min mail-box tillsammans med de mysig breven från mina cybervänner. Ni är så underbara.
Sköt om er alla.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! :-)

Ja, det har verkligen strömmat in kommentarer från dej på sistone - och nu är du väl snart ifatt, tror jag!?

Du undrade häromdagen var jag bor, och det är i Osby Kommun.

Hoppas du hittar tillbaka till lusten att blogga själv igen så småningom.

Ha en fin dag! :-)

Fritt ur hjärtat sa...

DU är verkligen otrolig på att läsa ikapp! Det är väldigt roligt med kommentararena på de äldre inläggen, så får man tänka en gång till.
Bra att du inväntar inspirationen! Man skall aldrig skynda fram något om man inte måste. Ha det bäst!

Anna tassar in.. sa...

Ja du har väl fullt upp med atrt läsa..hinna blogga verkar vara svårt med din lust att läsa..det tycker jag är härligt Lena..blogga gör man när man har lust..annars går det liksom inte..kramilikram från ANNA

Karin W. sa...

En blogg är tidskrävande och det kräver disciplin om man vill uppdatera ofta.

Du började helt säkert att blogga för att det var roligt. Det var från början aldrig tänkt att bli en belastning.

För egen del vill jag inte förvandlas till en hålögd varjedags-bloggare som sällan får frisk luft och aldrig träffar familj och vänner.

Så ta du en bloggpaus med gott samvete och njut istället av det verkliga livet.

Ha ett liv - och lev det!

Anonym sa...

Ja du jag har märkt du tittar in och läser historia från min Kafferast.. väldigt roligt, tycker jag.för vem går in i alla gamla inlägg och lägger en kommentar.. det där borde man bli bättre på.. Ta hand om dig och när du kommer tilbaka.. hojta:-)
Kram o ha en finemangens Julhelg.. snart är den här.

Ninni sa...

Jag tycker att du är fantastisk som tittar igenom alla gamla inlägg och skriver kommentarer! Det är så roligt att få dina kommentarer! Inspirationen kommer säkert så småningom...
Hoppas du får en riktigt skön julhelg! Kramar från Ninni

Anna tassar in.. sa...

Mmmmmm jag ser och jag märker Lena...du är härlig du..

Anonym sa...

Tittar in här för att säga

GOD JUL!!! :-)

Ha det så jättefint!

annette sa...

Hejsan!
Ja, jag hoppas Du hittar tillbaka till lusten att blogga, men det är ju det som är så bra, man kan ju hälsa på hos andra även om man inte har någon blogglust själv!

God Fortsättning på Julhelgen önskar jag Dej!

Kramen //annette