onsdag 21 september 2011

Husets medelpunkt


Renoveringen av tv-rummet skulle påbörjats redan i vintras, men familjeangelägenheter gjorde att vi varken orkade eller hade tid. Vi fick skjuta på det till sommaren.

När Kärleken hade friveckor i somras började han riva tapeter och slipa ner gammal färg, men det fanns inte tillräckligt med tid att få projektet klart innan han började jobba igen. Han fick fortsätta under lediga dagar. Sakta men säkert gick det framåt.

Vi bestämde oss tidigt för vilken soffa vi ville ha och snart hade vi även klart för oss vilket tyg som skulle bli det första. Det är ju utbytbart, så vi kommer kunna förändra rummet när vi känner för det.

För tre veckor sen var rummet klart. Då hade Kärleken målat tak, lister och fönster och tapetserat hela rummet alldeles själv. Det blev så fint. Vi hade tittat ut bord och soffgrupp, så det blev två eftermiddagar med shopping av stora mått. Härligt, fastän jag inte gillar shopping. Det här var roligt.

Vi kan inte vara annat än nöjda. Vi älskar vårt fina tv-rum. Här kommer vi kunna mysa mycket hela hösten och vintern. Underbart!
Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: