onsdag 19 september 2007

Fotboll, tappra mammor och åter fotboll...

... det är livet, det.
Idag var det rejält kallt när träningen skulle börja. Flickorna blev snabbt varma av uppvärmningen, men jag frös som en hund. Jag skulle sitta där i 75 minuter, vilket redan då kändes som en evighet.

Tjejerna gjorde bra ifrån sig och hade jätteroligt. Att de idag blev tränade av en "vikarie", en i vanliga fall ivrigt påhejande pappa, gjorde ju inte saken sämre. Vi, mammor, som trotsade kylan och troget tittade på våra ögonstenar, fick många glada skratt då Stefan var så där laaagom aktiv. Tur att tjejerna var kapabla att köra på ändå.

Det var väldigt skönt att komma hem igen, efter att ha plågats av kalla vindar vid den blåsiga fotbollsplanen. Vad gör man inte för sitt barn? Det gick ju inte så bra för damlandslaget i VM, så vi måste hjälpa till att fostra fram kommande generationers spelare. Jag ser massor av potential i våra grönvita tjejer. GO GIRLS!

Det var inte slut med fotbollandet när vi kommit hem. Tidigare under dagen hade dottern och jag köpt en ny taklampa till hennes rum. Vad var mer passande i vår familj än en stor fin fotboll?
Jubel! Nu lyser det fint i hennes rum.
Tills vi ses igen... KRAMEN!


3 kommentarer:

Christina W sa...

Åhh vilken häftig lampa. Och kul att du hittade till mig. SÅ hittar jag hit och så har man vidgat sina vyer en aning.
Jag lägger in en liten länk till dig hos mig. Kram

Görel sa...

VAR har du hittat denna så coola lampa för oss som älskar fotboll???

Mors Deka sa...

Jag tror den finns i de flesta stora Svenska Hem-varuhus. Jag har köpt den i Bromölla möbelaffär och häromveckan fanns den fortfarande. Det finns även en lite mindra att hänga i fönstret. KRAMEN!