lördag 2 juli 2011

Lilla Ester verkar trivas

Efter en ganska galen natt, så blev det första "riktiga" dagen med Ester. Nu skulle vi lära känna henne på allvar. Den lilla raringen stannade hos Dottern på kvällen och höll flickstackarn vaken nästan hela natten. Jag tror det var en blandning av spänning och moderskänslor, som gjorde att tösabiten hade svårt att koppla av. De sov ett par timmar och var vakna en stund. Sen sov de nån timme igen. Från ca 3 till ca 5.20 var de vakna och lekte. Jag vaknade av att Dottern kom och stupade i min säng. Helt slut, men väldigt glad och nöjd. Jag tror hon var stolt över att Ester tytt sig till henne första timmarna i vår familj.

När dessa bilder tas, med min mobilkamera i ett dunkelt rum, så är det kväll och Ester har haft en hel dag på sig att bekanta sig med hus och familj. Hon äter, dricker och går på toa som hon ska. Hon leker och är jättenyfiken. Hon är väldigt tillgiven, precis som uppfödaren Lena sagt att dessa katter är. Oh, vad vi är glada! Vi är så lyckliga och stolta.

Nu har Ester bott in sig så mycket att hon vågar lägga sig nära oss och bara njuta. Hon börjar spinna som en stor gräsklippare långt innan någon ens har börjat klappa henne.

Något som är ganska roligt är att när vi kom till Rödeby första gången, då hittade de Ester under soffan. När vi skulle träffa henne igen samma dag, ja då låg hon under soffan igen. Så var det även i torsdags, när vi skulle hämta henne.

Gissa vad hon gärna gör här? Hon lägger sig under en gästsäng på övervåningen. Där har hon sin viloplats när hon vill vara ensam. När vi är i närheten, ligger hon gärna bredvid någon av oss.

Första dygnet är avklarat och Ester verkar trivas väldigt bra hos oss. Vi är supernöjda med vårt val av ny familjemedlem.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: