lördag 14 mars 2009

Tack för ett mycket trevligt kalas!

Mycket trött sitter jag nu framför datorn. Det har tagit en sista kraftansträngning att läsa lite Melodifestivalnyheter på nätet, kolla mail och fixa ett blogginlägg i Tematoken. Dottern är lagd och vi väntar bara på att hon ska somna, så vi åxå kan krypa i säng. Det blir en ganska hektisk dag imorgon, precis som idag.
Lördagen började med ett prov på min simultankapacitet. Efter morgontvätten skulle jag fixa frukost, lunchsallad för två till jobbet och gratta svärfar via bloggen. Jag hade bara en timme på mig, då jag faktiskt ville ha liiiite sovmorgon.
Arbetsdagen var rolig och efter jobbet hände något ännu roligare, men det kan jag inte berätta om just nu. Jag kan bara säga att mitt liv börjar se himla mycket ljusare ut. Det är fortfarande många knutar kvar att lösa upp innan jag kan andas ut och må riktigt bra igen, men jag är en bit på väg. Megaskönt!
Att det sen vankades supergod smörgåstårta och jättetrevligt sällskap hos svärföräldrarna, gjorde inte avslutningen på dagen sämre. Det blev pricken över i:et. Gott!
Tack Eva och Bo!

 
Imorgon är det fotboll för hela slanten. Dottern tränar utomhus i Edenryd mellan 11 och 12 och sen spelar Mjällby AIF träningsmatch mot AB Köpenhamn kl 14. Det blir premiär på Strandvallen. Bra för oss som har gångavstånd dit.


 
Dags att sova säger Kärleken och min kropp. Det svider i ögonen och kryper i benen. Kudden kallar!
Tills vi ses igen... KRAMEN!

4 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

OH, så lättade jag blir att du verkar må bättre!

Fritt ur hjärtat sa...

Oj ett onsdagstema. Jag startade ett i onsdags men var helt ensam. Fast det gör inget, lite skönt att veta vad man ska ha för foto på onsdagar;-)

Anonym sa...

vad hröigt attd et blev en bra dag för dig!
Jag hoppas att det fortsätter att gå åt rätt håll, så att du kan må riktigt bra igen.
Det är du värd!

Kramar

Cattis sa...

Skönt att du mår bättre!
har inte riktigt fått kläm på vad som hände... jag läser inläggen från fel håll.

Hela det här inlägget luktar vår i allafall :)

kramen