söndag 13 april 2008

Underbar vårsol, kick-off & premiärseger - Vilken härlig dag!


När solen lös in genom fönstret på morgonen, vaknade vi och kände att de skulle bli en toppendag. Vi hade bjudit in en hel hoper släktingar och vänner till en riktig hemma-kick-off inför dagens seriepremiär för Mjällby AIF i Superettan 2008.
Efter frukosten satte vi igång med förberedelserna.
Kärleken fixade iläggsskivor till matrumsbordet och la på en ny pappersduk (fint ska det va =)
Jag smällde ihop potatisgratängerna och salladen och lät marinaden rinna av kotletterna. De hade ju legat och simmat i den i ett dygn nu.
Kärleken dekorerade takfläkten med våra MAIF-halsdukar och kepsar och laddade grillarna.

Dottern fick ledigt från sina sysslor idag och satte genast igång med sin uppladdning... fotboll i trädgården. När bror min kom med sambo och de tre spralliga barnen, blev det genast kickande på hög nivå på gräsmattan. Alla var på topp.
Grillandet kom igång och gratängerna gick klara i min och svärmors ugnar. Å vad det skulle bli gott med mat i härliga vänners lag. Ännu bättre skulle det bli om nu Mjällby lyckades vinna idag.
Självporträtt av galen lillebror!
Mumsande släktingar i Nogersund
 Kom igen nu, killar!
TACK grabbar! MAIF - Väsby U 2-1
Glada i hågen och mätta i magarna gick vi till Strandvallen och njöt av matchen. Visserligen fanns mer att önska, men MAIF gick segrande ur striden och det var väl vad vi begärde idag. HEJA MAIF!
Tills vi ses igen... KRAMEN!





Inga kommentarer: